Risicobalans

Risicobalans adviseert en begeleidt ondernemers bij de aanpak van bedrijfscontinuïteit bedreigende risico’s . De integrale risico aanpak zorgt bij u voor de juiste “RISICOBALANS”.

Over ons

Risicobalans helpt bedrijven de juiste keuzes te maken in een wereld die snel verandert. Wij zijn uw sparringpartner en bieden ondersteuning bij het bewust omgaan met onzekere gebeurtenissen om zo uw doelen nog beter te kunnen bereiken.

Met de focus op uw doelen creëren we de juiste aandacht voor belangrijke risico’s die de continuïteit van uw bedrijf kunnen bedreigen. Wij zoeken samen met u passende oplossen om de weerbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

Risicobalans is gespecialiseerd in risicomanagementadvies. Wij richten ons hoofdzakelijk op middelgrote ondernemingen uit zowel de agrarische sector als de MKB-markt. Onze kracht is het ontwerpen en implementeren van een passend risicobeleid.

Risicobalans werkt samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van bedrijven en instellingen  die stuk voor stuk de beste willen zijn op hun werkterrein. Met deze werkwijze kunnen problemen multidisciplinair worden aangepakt om ervoor te zorgen dat uw risico’s in balans worden gebracht en gehouden. Risicobalans werkt indien gewenst natuurlijk ook samen met bestaande partners van u.

De ondernemer achter Risicobalans is Walter Willemse. Walter is geboren in 1968 en getrouwd met Belinda. Samen hebben zij drie kinderen en zijn woonachtig in Maasland.

Tevens is Walter bestuurslid van het Genootschap voor Risicomanagement waarmee hij samen met de Universiteit Twente jaarlijks het Risk & Resilience festival organiseert.

Onze adres- en contactgegevens

Risicobalans BV
Boumare 96, 3155 PB Maasland
Telefoonnummer: +31 (0)6 48 22 96 08
E-mailadres: info@risicobalans.nl
Website: www.risicobalans.nl
KvK-nummer: 62142534

Bereikbaarheid

U bent van harte welkom om kennis te maken met de mogelijkheden van onze dienstverlening. Op afspraak kunt u ons bezoeken op bovenvermeld adres. Op werkdagen zijn wij geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden zijn wij uiteraard ook graag van dienst. U kunt hiervoor bellen met Walter Willemse via (06) 48 22 96 08.

Algemene voorwaarden