Risicobalans

Risicobalans adviseert en begeleidt ondernemers bij de aanpak van bedrijfscontinuïteit bedreigende risico’s . De integrale risico aanpak zorgt bij u voor de juiste “RISICOBALANS”.

Over ons

Risicobalans is gespecialiseerd in risicomanagement. Wij richten ons hoofdzakelijk op middelgrote ondernemingen uit zowel de agrarische sector als de MKB-markt. Onze kracht is het ontwerpen en implementeren van een passend risicobeleid.

Risicobalans werkt samen met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van bedrijven die stuk voor stuk de beste willen zijn op hun werkterrein. Met deze werkwijze kunnen problemen multidisciplinair worden aangepakt om ervoor te zorgen dat uw risico’s in balans worden gebracht en gehouden. Risicobalans werkt indien gewenst natuurlijk ook samen met bestaande partners van u.

Ons bedrijf kan u ook helpen bij het overdragen van risico’s naar de voor u juiste partijen. Hiervoor hebben wij contacten met betrouwbare verzekeraars en intermediairs. Tijdens deze onderhandelingen bewaakt Risicobalans voor u de prijs en kwaliteit van deze aanbieders.

De ondernemer achter Risicobalans is Walter Willemse. Walter is geboren in 1968 en getrouwd met Belinda. Samen hebben zij drie kinderen en zijn woonachtig in Maasland. In januari 2015 startte Walter zijn eigen adviesbedrijf. Hij is in het bezit van alle relevante diploma’s en heeft 25 jaar praktijkervaring bij het adviseren van bedrijven. De laatste 15 jaar is hij specialist grootbedrijfverzekeringen geweest bij Rabobank Westland. Hier was hij verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van grootzakelijke relaties. In deze functie heeft hij kennis, competenties en vaardigheden opgedaan om voor u de juiste sparringpartner te zijn.

Onze adres- en contactgegevens

Risicobalans BV
Boumare 96, 3155 PB Maasland
Telefoonnummer: +31 (0)6 48 22 96 08
E-mailadres: info@risicobalans.nl
Website: www.risicobalans.nl
KvK-nummer: 62142534

Bereikbaarheid

U bent van harte welkom om kennis te maken met de mogelijkheden van onze dienstverlening. Op afspraak kunt u ons bezoeken op bovenvermeld adres. Op werkdagen zijn wij geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden zijn wij uiteraard ook graag van dienst. U kunt hiervoor bellen met Walter Willemse via (06) 48 22 96 08.

Algemene voorwaarden